Διαμονή στη Χρυσοπηγή Σίφνου
  • 22840 31481
  • ΕλληνικάΕλληνικά

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΑ

...σε ιδανική θέση για χαλαρές διακοπές

Δίπλα σε μία από τις πιο γνωστές εικόνες της Ελλάδας, το Ακρωτήρι της Παναγίας Χρυσοπηγής, επιλέξαμε να χτίσουμε τα καταλύματα "Ρουμπίνα".

Η θέα που προσφέρουν είναι μοναδική καθώς, εκτός από τη Χρυσοπηγή, μπροστά τους απλώνονται οι παραλίες Αποκοφτό και Σαούρες και ο γραφικός οικισμός του Φάρου.

Λίγα λεπτά περπάτημα σας χωρίζουν από το Αποκοφτό, την αμμουδερή παραλία της περιοχής με τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το φαγητό σας σε ένα από τα εστιατόρια. Από την παραλία ξεκινάει ένα πλακόστρωτο φωτιζόμενο μονοπάτι, χαραγμένο δίπλα στη θάλασσα. Ακολουθώντας το, περνάτε δίπλα από την παλιές πέτρινες εγκαταστάσεις φόρτωσης μεταλλευμάτων και καταλήγετε στην παραλία Γλυφό και το γραφικό ψαροχώρι του Φάρου (περίπου 20').

Δίπλα στη Χρυσοπηγή μπορείτε να κολυμπήσετε στις Σαούρες (μικρή παραλία με βότσαλο), ενώ για τους πιο τολμηρούς, τα βράχια της Χρυσοπηγής προσφέρονται για βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Σε μικρή απόσταση από τα καταλύματα Ρουμπίνα θα βρείτε μίνι-μάρκετ και τη στάση του λεωφορείου.

Τέλος, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, βρίσκεται ο βραβευμένος με γαλάζια σημαία Πλατύς Γιαλός, μία από τις πιο μεγάλες αμμώδεις παραλίες της Σίφνου.